keskiviikko 15. heinäkuuta 2009

Uusi majoitus, uusi näkymä

Nyt uudessa majapaikassa kun eilinen oli loppuviikon täynnä. Infon avulias rouva kaivoi parin sadan metrin päästä kotimajoituksen, hosteliksi itse sitä kutsuvat. Kolmen hengen huone kivalla näkymällä, perusmukavuuksin. Hinta ei huimaa 25 levaa!
Sitten brunssihodari lähikadun pikabaarissa, leivän välissä varmaan 300 gramman kieppi maustettua brattarityyppistä makkaraa Venäjän salaatilla (yleisemmin Italian salaatti). Kohti Tsarevetsin linnakukkulaa, jossa lämpö meinaa viedä hengen... miten tuo fillarointi oikein onnistuu näissä oloissa, kun ei tahdo muutamia porrasaskelmia jaksaa ottaa. Pakko viettää siesta kämpillä ennen illallista.
Illallinen eilistä tavernaa vastapäätä Piccolossa, ok muttei pärjää näkymällä eikä ruoalla. Joku salaatti, täällä aina ihan ensiluokkaisia. Mistähän Stadista saisi kypsiä tomaatteja, joissa on myös maku mukana. Suomessahan tomatti muistuttaa tomaattia vain värin ja muodon osalta. Hyvin sattuva Ultra Bran kappale tulee mieleen, Älä osta Suomalaista.

Ai niin ruokaan jäin. Pääruoaksi näytti hyvältä grillattu makkara... pahkeinen mikä makkara tulikin, täysi kieppi tuumaista salamin koostumuksen omaavaa tavaraa... oli tuossa syömistä, tarvitsen varmaan 200 km fillarointia sen rasvamäärän kompensoimiseen. Onneksi juomat auttavat, joku mainio paikallinen punkku ja pari kypsytettyä rakiaa (Burgas Special).

Veliko Tarnovo, Hostel Pashova (43 4'57", 25 38'25")

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti