sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

Nyt se myrkyn lykkäsi!

On ollut hiukan hiljaista tällä rintamalla pari päivää. Ei ole oikein löytynyt internettiä täältä Turkista. Toissa päivänä saavuin Edirneen, eilen Keşaniin, jossa olen vieläkin. Noihin kahteen päivään hyöhemmin, nyt tähän murheen päivään.

Lyhyesti; meni takavanne! En tiedä koska, mutta onneksi sen aamulla huomasin ennen kuin kovin kauas ehdin. Ihmettelin kun jostain kuuluu pientä hankaamisen ääntä ja huomasin, että takavanne hiukan heittää. Katson sitten kohta, olisiko pinna katkennut; en vain muistanut mitään syytä, ei isoja kuoppia tms. Ajattelin sitten katsoa heti... hyvä niin. Yksi puolan holkki oli repäissyt molemmilta puoliltaan vajaan sentin palan vannetta! Eipä tuolla uskalla ajaa, voi romahtaa koska vain.
Palasin sitten 6-7 kilometrin matkan takaisin Keşaniin ja varasin uuden hotellin, semmoisen jossa on ilmastointi. Perhana, oli nimittäin hyvä fiilis heti aamusta päällä, olisin pikkupyrähdyksen jälkeen merenrannalla Gallipolissa.

Sıtten pohtimaan vaihtoehtoja. (Perhana näiden näppäimistöä; i:n kohdalla on ı, ö löytyy muttei ä...) Tästä kaupungista tuskin löytyy huoltoa, jolla olisi sopiva vanne... ja haluanko jäädä odottelemaan, uuden rakentamıseen menee varmaan päivä pari.

Taidan päätyä siihen, että tämä on nyt tässä. Etsin kuljetuksen Istanbuliin, sinne on vain 220 km, busseja menee mutta saako niihin filların? Jää nähtäväksi. Sitten olisi viikon odotus (lue: loma) Istanbulissa... voisi tietysti yrittää siirtää lentoa...

Näihin tunnelmiin, kirjoittelen nuo puuttuvat tuskaisen kuumat kilometrit lähiaikoina, täältä kun löytyy ihan hyvin nettikioskeja.
[Muok] Ilmeisesti täältä pääsee bussilla Istanbuliin liki tunneittain eikä fillarin kuljettaimınen pitäisikään olla ongelma... yhden lippukauppiaan mielipide. Lähdetään siitä, että huomenna ollaan 'Stanbulissa.

1 kommentti:

  1. Tervetuloa kotiin! Täällä on viileetä, sataa ja välillä aurinkokin paistelee... voit polkea vaikka sit Lieksaan jos tuut ajoissa:)

    VastaaPoista