sunnuntai 12. heinäkuuta 2009

Sataa, sataa, ropisee...

Sataa kaatamalla. Koko maassa näkyy olevan joku ongelma veden kanssa. Bukarestissa pelastushenkilöt kahlaavat vedesä. Transfăgărăşan tie, Romanian korkeimman kohdan kautta kulkeva, on suljettu... Syntyy päätös viettää täällä vielä päivä. Taidan samalla muokata koko suunnitelman. Täältä Bukarestiin junalla ja sieltä etelään suoraan Bulgariaan ja kuitenkin Veliko Tarnovoon ennen Sofian junaan hyppäämistä ja viikonloppua siellä. Sofiasta sitten Plovdiviin ja siitä pyörällä taas eteenpäin... suunta on vielä arvoitus, mutta sinne Istanbuliin pitää päätyä. Ei taaskaan Mustallemerelle... joku kumman kirous tässä?


Sadepäivän ohjelmaan sopi kierros kaupunginmuseossa, ihan kiva pikkuinen Romanian ja Brasovin historian kertaus. Sitten tänne nettikahvilaan, joka lopulta löytyi. Nyt lähden lounalle...

1 kommentti:

  1. Voi harmi kun et mennytkään Tulceaan ja Sulinaan. Oisin tahtonut tietää, että vieläkö siellä on niitä jättiläistorakoita rantakadut täynnä. Mutta syy reittimuutokseesi oli hyvin ymmärrettävä. Mukavaa matkan jatkoa!

    VastaaPoista