Syy tähän on että odottelen fillarilaukkujen saapumista maahan. Syy siihen miksi niitä odottelen on liian nolo kerrottavaksi kaikelle maailmalle, mutta en voi ihan täysin vetäytyä vastuusta. Lisäksi Finnairin aikataulu huomiselle päivälle nosti hien selkäpiihin, ainoastaan yksi iltapäivälento Budapestin kautta, seuraava suora Finskin itse lentämä tulee vasta keskiviikkoaamuna... Joudunko kuitenkin viettämään aikaa Bukarestissa, joka kuuluu ikävien kaupunkieni listalla top kymppiin.

Otamme siss kaiken ilon irti olosuhteista (ja langattomasta verkosta) eli syödään ja juodaan. Juomapuolen jo tiedättekin, Ursusta eri muodoissa (by SABMiller). Ruokalistalla tietenkin kalaa, kuten ne jotka ovat jaksaneet kanssani aiempina vuosina tietävätkin. Tällä kertaa pieni purotaimen, kokinplantun turmelema, kuiva ja ikävä. Ympäristönä neukkutyyppinen hotelliruokasali, joku näistä taitaa edelleen pitää... Hotelli on ihan uusi, hädin tuskin rakennustelineet purettu?!
Palataampa asiaan kun on jotain oikeaa kirjoitettavaa...
No että! Kuriositeettina kai voisi vielä mainita, että Henri Coanda on epäilemättä suuren eurooppalaisen pääkaupungin kansainvälisistä lentokentistä kaikkein rupuisin ja ankein. Meriitti sekin.
VastaaPoistaToivottavasti aurinko alkaa pian paistaa siihen risukasaan.
Näin on! Lisäksi ainoa tietämäni, jossa ei ole alkoholimyymälää turvatarkastuksen jälkeen... viinikauppa tosin on...
VastaaPoistaNoh, nyt sitä tekstiä tänne ja äkkiä kun olet jo päässyt pyöräilynkin makuun, eikä vain paikallisherkkujen:)
VastaaPoista