perjantai 8. kesäkuuta 2007

Tallinna-Praha 2007

Taas alkaa olla aika lähteä fillari kainalossa kohti uusia seikkailuja. Matka turneen alkupisteeseen on hiukan helpompi kuin viime kesämä (Tour de Belgium Bière & Vélo 2006). SuperMerikissa Tallinnaan ja menoksi.

Suunnitelmana on matkata Viron, Latvian, Liettuan, Kaliningradin ja Puolan läpi oluelle Prahaan. Aikaa kulunee noin kolme viikkoa ja kilometrejä kertyy luokkaa 1700. Takaisin sitten Eurolinesin bussilla Vilnan kautta Tallinnaan.

Lähtö piti olla ensiviikon torstaina (14.6.2007), mutta Venäjän kansallispäivän takia lähetystö onkin kaksi päivää suljettu ja saan Kaliningradin viisumin vasta perjantaina puoliltapäivin. Tulee kiire... ja joudun posottamaan suoraan Pärnuun. Ensimmäinen päivämatka 140 km!? Kuinkahan mahtaa äijän käydä, en ole nimittäin koskaan moista etappia tehnyt. Jos on myötätuuli onnistunen... muuten voi mennä telttailuksi jossain metsän rajassa. Tällä kertaa todellakin otan telttailukamat mukaan, kun pitää säästää majoituskuluissa eikä hotellitiheyskään ole ihan kirkossa kuulutettu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti